Friday, May 07, 2010

Hyvää Äitienpäivä viikonloppua !

Äitienpäivään liittyy valtava määrä kaikenlaisia tuntemuksia - oma äitiys, monimielinen suhde omaan äitiin, mutta mielestäni tänä nimenomaisena sunnuntaina ei niitä kannata liikoja miettiä vaan luoda katse kakkuun. Nämä ovat kuvattu Varsovassa
- rakkautta ensisilmäyksellä kaupunkini.

Kun poika täytti kolme laitoin City-lehteen ilmoituksen:
" Onnea Ciaran ! Se oli rakkautta ennen ensi silmäystä ... "
City-lehti sijoitti ilmoitukseni otsikon " Oudot" - alle.
Poika on Englannissa ja kamera kanssa- olisin halunut laittaa tähän kuvan yhden kukan maljakosta, jonka tein savitöissä ja tahattomasti näyttää aivan tissiltä - jos yksikin haluaa niin laitan sen vielä tänne näytille.


Tässä olen äitini ja mummoni kanssa ristiäisissäni Hangossa. Tykkään tosi paljon tästä kuvasta - todellista aihetta parkumiseen on ilmaantunut vasta paljon myöhemmin.


Äitienpäivän perinnekukat
- nämä siniset valkovuokot kasvavat Hangon puutarhassa.

Lisätty 14.5.2010

7 Comments:

Blogger arleena said...

Tahdon, että laitat, kun kamera kotiutuu.
Meillä ei ole kukkia eikä kakkuja sunnuntaina. Lähdemme nauttimaan niistä sunnuntai-iltana ja palaamme vasta maanantai-iltana.

Jyvää äitienpäivää ja viikonloppua!

6:53 AM  
Blogger Hilja said...

Tissimaljakkokuva esille, ehdottomasti!:)

Mulla taitaa olla eka kerta kun en oo tekemässä äitienpäiväkakkua omalle äidille (oon töissä).
Muutenkin on vähän apeissa merkeissä tämä äitienpäivä kun viimeinen isoäideistäni kuoli vähän aikaa sitten.

Voi mua nauratti toi oudot-otsikkojuttu...:)
Kaunista äitienpäivää Melita.:)

9:08 AM  
Blogger Melita said...

Hei Arleena,
Ei minullakaan ole oikeesti kukkia eikä kakkuakaan ja ilman korttiakin taidan jäädä.Viime vuonna "pakoitin" pojan tekemään kortin vaikka väitti olevansa siihen liian vanha.Sanoin että minulla on oikeus yhteen korttiin vuodessa kun kaikki entisetkin on hyvässä tallessa.Poika nimittäin tekee hienoja äitienpäiväkortteja- yksi vuosi siinä luki että maailman parhaalle ja seinähullulle äidilleni !Eipä taida siellä Englannissa muistaa että on äitienpäivä enkä tod aio muistuttaakaan.

Hei Hilja,
Olen todella pahoillani isoäitisi poismenon johdosta ! Minullekin m-valkokuvassa oleva äidinäitini oli kaikki kaikessa - kesät Hangossa hänen kanssaan olivat elämäni pelastus ja ne kaikkein rakkaimmat lapsuudenmuistot - muusta en niin paljoa muistakaan.
Sain tosi hienon äitienpäivälahjan. Eilen ilmestyneessä Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä oli Pullonkorkkiversace-rannekoruni !! Lähetin sen kuvan 15.5.päättyvään ITE-muoti juttuun ja sain aamulla puhelun ystävältä että koruni on lehdessä.
Kelaa !!

2:03 AM  
Blogger Kirjailijatar said...

Voi miten ihana tuo vanha valokuva ja sinun kommenttisi siitä. Oli pakko nauraa, vaikka mitä hauskaa parkumisessa nyt olisi. Ja tuo ilmoituksesi City-lehdessäkin oli mainio. Ja Varsova. Olen ollut siellä kaksi yötä, mutta haluaisin takaisin, en nähnyt tuollaisia kakkuja siellä kaukana keskustasta.

9:43 AM  
Blogger SuviAnniina said...

melita moi, olet oikeassa , äitienpäivänä ei saisi murehtia äitiyttään, eikä muinakaan päivinä sen puoleen :-)
Epätäydellisyys on täydellisyyttä ja hieman pähkähullut äidit parhaista parhaimpia...luulisin! Mukavaa alkanutta viikkoa!

11:32 PM  
Blogger Melita said...

Hei Kirjailijatar,
Tuo on kyllä yksi kaikkien aikojen lempikuvia - mitäköhän siinä parun -tukka huonosti ? Nykyään itkettää tosi harvoin, mutta se ei ole mielestäni hyvä asia.Mielestäni siinä onnitteluilmoituksessa ei ollut mitään outoa ? Varsova oli niin ihana paikka kun siellä oli ensi hetkestä tunne ettei huolen häivää eivätkä rahatkaan lopu.Ostimme kentältä kolmen päivän bussi/ratikkalipun ja vanhan kaupungin alta kulkeva raitiovaunu vei 5 minuutin päässä olevaan isoon ostoskeskukseen, jossa kakut ja jättikokoinen supermarket, mistä hammastahnoja ja jänniä ruokia mukaan.

Hei SuviAnniina,
Olet oikeassa - ei äitiyttä tarcitse minään päivänä mietiskellä -ja pieni hulluus on pikantti lisä arkeen.

8:54 AM  
Blogger Hilja said...

Ihan mahtavaa tuo että sait sun korun kuvan lehteen!
Mun piti niin tänään kirjastoreissulla etsiä se kuukausiliitteestä mut unohdin! Harmitti! Mut vielä mä ehdin.

9:23 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

website hit counters
free web counters