Sunday, April 25, 2010

Miten jaloa neiti Berg !

Enpä olisi ikinä uskonut tuntevani tarvetta tehdä päivitystä kuninkaallisista, mutta jokin tässä ei täsmää.
Neiti Berg siis luki lehteä vuonna 2010 ja huomasi, että
voi hyvänen aika- se Åressa 2009 tapaamani Oskari olikin varattu mies ja vielä prinssisulho- enpä olisi ikinä arvannut
ja nyt on aika tehdä se ainoa kunniallinen teko.

Tämä ei liity millään lailla elämääni eikä taikalampun allekaan, mutta kertoo minulle taas kerran siitä miten kunnialliset teot ja varsinkin hyväätarkoittavat aikeet ovat saaneet / saavat niin paljon pahaa aikaan tässä maailmassa.

4 Comments:

Blogger Flicka said...

On rinsessalla varmaankin tosi hankala luonne tai jokin muu ulospäin näkymätön, täysin sietämätön vika sillä kuka nyt muuten lähtisi petollisille poluille mikäli tytsynsä on kaunis, vauraasta suvusta ja korkeasti koulutettukin...

10:12 PM  
Blogger Melita said...

Hei Flicka,
En odottanut saavani tähän yhtään kommenttia - ketä tämä voisikaan kiinnostaa .. Prinsessan luonteesta en tiedä, mutta minua mietityttää tässä sen tytön ajatusmaailma - olisiko koulukiusattu ? Joka tapauksessa aika järkkyä että kolmen ihmisen elämä menee pilalle vain yhden yön takia.Kaikillahan meillä voi tosin elämä mennä pitkäksi aikaa pilalle yhden virhearvioinin seurauksena - ei siis mitään uutta auringon alla.

1:19 AM  
Blogger Mirja said...

Aivan, ihmettelin samaa. Mikä on se huomionkipeys ja narsismi, joka saa ihmisen toimimaan kuten tämä norjalaisneiti on toiminut. Ei niin, etteikö miehessäkin vikaa olisi.

10:02 AM  
Blogger Melita said...

Hei Mirja,
Kyllä vikaa löytyy toisestakin - yksin vietetty yhden yön juttu harvoin päätyy lööppeihin :)Tällainen sattumus vain mielestäni auttamattomasti vanhenee vuodessa eikä siis pitäisi niin vanhana edes ylittää uutiskynnystä.

4:33 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

website hit counters
free web counters