Monday, February 22, 2010

Sävy - sävyyn

Monitoimiklemmari

En ole koskaan ollut mikään sävy-sävyyn ihminen
vaikka joissakin asioissa haluaisin olla.

Tässä kuitenkin joitakin kameraani eksyneistä samansävyisistä.

Yhden euron kirppiskoruVuoden ensimmäinen siemenpussi.

Siementen ilmestyessä kauppaan haikailen aina vuokraviljelypalstani perään, mutta kyllä tuossa 2 x 4 metriä parvekkeessa mullantuoksua piisaa, vaikka eihän se sama asia ole.Tyynyt

Voisin hyvin kuvitella viettäväni loppuelämäni lukien,
uiden ja tyynyjä ommellen.

Korun taustakuva ja tyynykuva The world of Interious 12.1997

6 Comments:

Blogger Hilja said...

Mä en oo vielä ostanu yhtään siemeniä, enkä oikein ees jaksanu miettiä mitä laittais ens kesäks. Ehkä se on toi epätoivoinen lumen- ja pakkasenpaljous joka vie suunnitteluinnon.

Noista monitoimihakaneuloista tuli mieleen kun mulla on silmukkamerkkeinä sellaset metallirinkulasysteemit joilla oli miesten kauluspaita kiinnitetty aluspahviinsa. Hyvin ovat toimineet.

Tosi upea euron kirppiskoru. Ja siitä tuli mieleen että jos saa tehdä toivomuksia blogikirjoitusaiheista, niin haluaisin kovasti nähdä sellasen jossa kertoisit/näyttäisit millainen on sun pukeutumistyyli.

9:58 AM  
Blogger Melita said...

Hei Hilja,
Ei minunkaan pitänyt, mutta kun näin tämän Black Velvet-krassipussin oli pakko.Muuten taidan myös odotella jonkunlaista kevään merkkiä.
Itse olen nähnyt vain sellaisin muovisia nipsuja miesten paidoissa ?
Olen vähän tuunannut tuota korua eli hankkinut valkoisten helmien tilalle samanvärisiä kuin korussa muualla - pitää sitten laittaa kuvakin.
Poika kieltäytyy ottamasta musta vaatekuvia -en kyllä tiedä miksi joten ne asukokonaisuudet täytyy vissiin jättää.Kirppisvintage on mun tyyliä - mustat neuleet ja kirjavat polvipituiset jopa minihameet ja vähän erikoisemmat housut - eli sellaiset missä kivoja yksityiskohtia.Kiitos kommentista ja aihe-ehdotuksesta !
Just nyt - taas kerran - tämä bloggailu tuntuu niiiin turhanaikaiselta ja välillä totisesti tuntuu että käyn täällä yksinpuhelua eikä ketään oikeasti voi kiinnostaa mun jutut.Pikkuriikisen verran tuntuu, että tästä alkaa olla hauskuus kaukana..

9:07 AM  
Blogger neidonhiuspuu said...

Minua ainakin kiinnostaa sun jutut.
Ihanat värit kaikissa näissä!
ja noita krasseja minullekin, kiitos.

12:17 AM  
Blogger neidonhiuspuu said...

vastasin sulle t. possu

1:59 AM  
Blogger Hilja said...

No höh sitä sun poikaa kun ei suostu kuvia ottamaan!
Niin ja toivottavasti et nyt kumminkaan luovuta, koska mua myös kiinnostaa sun jutut ja kuvat.
Tosin ymmärrän kyllä myös. Välillä mua niin ihmetyttää ja harmittaakin miten usein just kaikista kivoimpiin, kekseliäimpiin ja omanlaisimpiin blogeihin tulee niin vähän kommentteja.

7:12 AM  
Blogger Melita said...

Kiitos Neidonhiuspuu ja Hilja !

Kuulin jostain että eniten kommentteja saavat ne, joihin lukijat/kävijät haluavat samaistua ja siinä on varmasti perää ja selittää myös paksutukkaisten suosion :)

4:52 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

website hit counters
free web counters