Tuesday, December 01, 2009

Selailua ja kelailua

Ryhdyin eilen selaamaan lehtipinoja (3) sillä jostain
se siivous on aloitettava.Vanhimmat vuodelta 2007
joten ei mielestäni kovin vakavaa pinoilua.
Keräilin myös reseptejä talteen- olen tekemässä
ystävälle lahjaksi " Lapsiystävällistä keittokirjaa"


Erään perhelehden sivulta löytyi tämä muotireportaasin kuva jonkun kesän kynnykseltä. Ostan vaatteeni - siis takit, housut ja hameet - kirpputorilta ja erityisesti sen yhden hulluilta päiviltä ja siksi tämä tyttömäiseksi kokonaisuudeksi kutsuttu pisti silmään. Vaan ei ole kirpputorieleganssia-
kokonaishinnaksi laskin 433,70 €
Jos tämä on mielestäni aika karsea johtuuko se siitä etten ole tyttömäinen vaiko etten vain ymmärrä - siis ainakaan hintaa ?No, eihän tuota todellakaan tarvitse itselleen hankkia, mutta sitä en ole tiennyt, että saamiaan kahden euron kolikoita pitää vahtia. Eihän tätä henkilökohtaisesti tarvitse ottaa, mutta viikonlopun aikana sain kuvan rahan kahtena eurona ja kun olin sillä maksamassa eilen ilmoitti kassa närkästyneenä ettei tämä käy.

No, ei kaksi euroa vissiin mikään omaisuus ole, mutta yhdellä sellaisella ostin nämä hienot Esprintin farkut kirppikseni hulluilta päiviltä viime kuussa.
No, nyt alkoi joulukuu - se vuoden hyvätahtoisin kuukausi joten aion nähdä punaista vain koristeissa esim tässä pallossa, joka oli vuoden 2008 joulukoristeostos.Tänä vuonna olen harkinnut sitä aniliininpunaista kimalleporoa laukkaamaan keittiön ikkunaan.

Joulun odotusta !

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Muksaa joulunodotusta sinnekin! : )

5:18 AM  
Blogger Una said...

Heips Melita-pieni! =)

Minulla on tapana hankkia yksi uusi kuusenkoriste joka jouluksi. =)

Joskus olen jonnekin uuteen paikkaan muuttaessani jopa löytänyt uuden koristeen, joten sitä ei ole tarvinut ostaa. =)

Lehtiä olen miekin kerännyt kasaan katsoakseni niistä kivoja kuvia ja niin ikään ruokaohjeita.

Siun ruokaohjekirjanen kuulostaa IHANALTA! =)

6:15 AM  
Blogger Melita said...

Hei Marjo,
Kiitos samoin !

Hei Una,
Ystävälläni on neljä lasta, joten uskon että lapsiystävälliselle keittokirjalle löytyy käyttöä - kaaliruoat voi vissiin ainakin jättää pois.Sellainenkin resepti löytyi kuin voitaikinaan leivottu lenkkimakkara ! Se viipaloidaan ja leivotaan voitaikinan sisään kera tomaattiviipaleet, sipuli/purjo,mausteet ja juustoraaste - muutkin makkarat käy tietysti.
Kimalleporo maksaa 7 euroa ja kun tiedän että se jää kuitenkin tuohon oviaukkoon koko vuodeksi ajattelin keksiä jotain muuta kimmaltavaa aniliinin punaista.Olen tosi huono siirtämään kauniita joulukoristeita kaapin pimentoon.

5:23 AM  
Blogger Hilja said...

Onko teillä kirppikselläkin hullut päivät, millaset ne on?

Jännä tuo raha, enpä oo tuommosta kyllä ennen nähny. (Ja parempi kai niin.. paitsi että onhan se aika hieno juttu olla, väärennetty kolikko!)
Joskus sillon alussa kun tuli eurot aina innoissani katoin että minkä maan kolikoita nyt oon saanu, mut ei enää tuu juurikaan seurattua mimmosia siellä kukkarossa on.

8:08 AM  
Blogger Helinä said...

Aikas magee asu ylimmässä kuvassa, ja magee hintakin!

Mukavaa joulunoottelua sinulle!
:)

8:59 AM  
Blogger Melita said...

Hei Hilja,
Joo- UFF järjestää kaksi kertaa vuodessa hullut päivät, jolloin ensin kaikki maksaa 6 euroa ja siitä sitten mennään alaspäin ja päättyy seuraavan viikon lauantaihin, jolloin kaikki on 1 €
Yleensä rupean etsimishommiin kun kaikki 2 tai 3 euroa ja kyllä yhden euron päivilläkin voi tehdä löytöjä vaikka aika kasaria on valikoima jo silloin.En halunnut mainostaa UFFia kun olen lukenut/kuullut ettei niillä ihan puhtaat jauhot pussissa ole ja rahaa lipsuu vähän muuallekin kuin hyväntekeväisyyteen, mutta niinhän se muillakin varmasti lipsuu.

Raha taitaa olla jostain Aasiasta, jos toisen puolen kuvassa olevaa rakennusta katsoo, mutta kun sinnepäin ei nyt ole menoa niin täytyy ottaa tämä noinniinkuin opetuksen kannalta.

Hei Helinä,
Magee ehkä, mutta kyllä hinta on suolainen !

Kiitos kommentestanne !

10:58 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

website hit counters
free web counters