Friday, November 27, 2009

* * * * *
Viiden tähden viikonloppua !Meitsi tässä aamulla matkalla paikalliseen supermarkettiin tutustumaan viikonlopun ruokatarjouksiin
ja sitten kello soi ja heräsin . . .

6 Comments:

Blogger Hilja said...

Onpa sulla ollu lennokkaita unia!

Mulla tulee tosta kuvasta muuten mieleen ihan jotkut 60-luvun naistenlehtien muotikuvat. Vähän sellanen poseeraus.

Hienoa viiden tähden viikonloppua sulle Melita!:)

11:38 AM  
Blogger Melita said...

Hei Hilja,
Tätä postitusta vähän muuntelin illalla, kun ajattelin ettei tätä kukaan voi ymmärtää.Kysymys oli oikeastaan minäkuvasta.Miten näet itsesi hereillä ja unessa.Unessa olen usein missikisoissa ja aina voitan vaikka oikeesti naama kuin Esa Pakarisella, mutta muuten OK. Tykkään tästä kuvasta ihan valtavasti kun haluaisin kaikki kuvan vaatteet ja hilppasta niissä paikalliseen eli vaikka on köyhää ei pitäisi olla kurjaa.
Ihan sata sulle Hilja kommentista !
Toivoa on !

10:36 AM  
Blogger Hilja said...

Rupesin miettimään tota, millasena näen itteni unessa. Mut en muista että millon olisin nähnyt... kyllä mä sellasia unia näen jossa ite olen tapahtumissa mukana, mut ehkä olen sitten vaan sellasena jonakin "olemattomana", ruumiittomana olentona siellä... (Ja se kertoo kyllä erittäin paljon mun minäkuvasta...)

12:30 PM  
Blogger Melita said...

Hei Hilja,
Voipi olla totta että se miten koet itsesi unissasi on juuri sitä,mitä kerrot ympäristolle valveilla ollessasi omana käsityksenäsi itsestäsi.Ei siihen vissiin voi muulla lailla vaikuttaa kuin rupemalla ajatteleemaan itsestään todella suuria ja kauniita.Ylimielistä sinusta ei kyllä kuitenkaan saisi tekemälläkään.

1:08 PM  
Blogger arleena said...

Ja heti aamulla noi freesinä ja tyylikkäänä - oi jospa se olisikin totta. Ajattelin omaa kohtaani.

5:30 AM  
Blogger Melita said...

Hei Arleena,
Olen nähnyt aamujunassa näin freesejä-itse en sentään ihan näin freesi ole, mutta haluaisin tuollaiset vaatteet - ehkä kuitenkin laittaisin takin päälle lähtiessäni aamutuimaan kauppaan täällä Itä-Helsingissä.
Hyvää alkavaa viikkoa !

10:42 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

website hit counters
free web counters