Saturday, January 10, 2009

VALOKUVATORSTAI

114. haaste

"... silirimpsis,

sileä tie
..."

6 Comments:

Blogger arleena said...

Ajattelin ensin, että M = Masku, mutta eipä taida olla. Jotain tiehen liittyvää, m utta en saa nyt yhteyttä pelaamaan - siis tie ja kuva.

1:02 PM  
Anonymous Anonymous said...

Metrossa on silee kyyti! Meidän tytsyjen piti päästä metroon Helsingin-lomalla ihan vaan siks että metro on jotain eksoottista :) Ajettiin sitten Kaisaniemestä Kamppiin ja jännää oli.

1:10 PM  
Blogger Melita said...

hei Arleena,
M = niinkuin metro.Kun katselin jo osallistuneita kuvia huomasin että kaikki tiet oli jo kuvattu, joten ajattelin jotain,joka ei ole pomppuista ja mieleen tuli metro jolla kuljen päivittäin töihin.Se on sileetä menoa.
Kuva on Hakaniemen torin laidalta ja taustalla linnamainen talo, jossa miljoonaluokan yksityisasuntoja joiden asukkailla ainakin taloudellisesti varmasti siloista.

4:07 AM  
Blogger Melita said...

Hei Pilvikirsikka,
Nyt kun asun Helsingissä on metro päivittäinen kulkuväline, mutta aikoinaan lomalla Lontoossa piti saada ajaa mahdollisimman paljon metrolla kun - niinkuin sanoit - jotain eksoottista.Jännän näköistä oli myös se kun juna tuli tunnelista niinkuin hammastahna tuubista ja niin sitten se tuuli jonka toi tullessaan.

4:10 AM  
Blogger Hallatar said...

Mie en ole koskaan kulkenut metrolla... =)

10:34 PM  
Blogger Flicka said...

Mmm...Marabou!

3:04 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

website hit counters
free web counters