Wednesday, December 28, 2005

KIERRÄTYSTÄ


Tämän neuleen ostin kirpputorilta 2 euron hintaan.Kaunis lanka, hienot hopeanapit mutta etu-ja takakappale kokoa 44 ja hihat kokoa 36 eli mallia makkarankuori. Kaikki neulojat tietävät että näin voi käydä kun sanatarkasti seuraa lehtien ohjeita. Ihan pakko oli ostaa kauniin langan ja nappien vuoksi. Neule on nyt purettu ja langat pesty ja keritty.Uskon että kuka sen kirpputorille veikin toivoikin sille uutta elämää. Olen jo kutonut langoista pipon ja 1½ hihaa ja kuvat tulevat kun työ valmis.Tämä musta t-paita ihan irroitettavin olkatoppauksin
löytyi yhdellä eurolla ja oli ihan oikeeta italialaista desainia.
Ei noin hienoja kultahelmiäkään voinut kirpparille jättää
joten t-paita on otettu käyttöön ja täysin luottaen siihen ettei 80-luku enää elinaikanani tule muotiin päätyivät olkatoppaukset hukkaputkeen. Valtaisa määrä kultahelmiä jäävät odottamaan uutta elämää kaulakoruna.Tämä kaulanauha on myös tehty suurilta osin
kierrätysmateriaaleista. Kirpputoreilta löytyy
" ei minkään hintaisia " hienoja helminauhoja
jotka voi sitten upottaa kuumaan astianpesuvesiliuokseen,
huuhdella ja antaa kunnolla kuivua ennenkuin leikkaa langan poikki ja eikun tekemään ihan uusia koruja.

LUKSUSTA

Ettei tämä nyt menisi ihan köyhäilyksi voisin lisätä tähän muutamia ylellisä nettiosoitteita. Kun tekee mieli vaikkapa vain katsella hienoja koruja voi piipahtaa tällä sivulla http://www.pilgrim.dk/Womens/en-GB/Home

Ja kun haluaisi muuttaa itseään ja elämäänsä muttei jaksa eikä edes pysty voi aina muuttaa edes olohuoneensa sisustusta ja siihen löytyy vinkkejä seuraavalta sivulta http://www.designersguild.com/.

Ja jos päätyy Brittein saarille ja siellä paikkaan nimeltä Cotswolds niin kannattaa piipahtaa liikkeeseen nimeltään French Grey ( Ranskan harmaa ) nimi hieman outo koska eihän Ranskasta tule harmaa mieleen. Jos kuitenkin epäilet ettet koskaan tule päätymään vahingossa tai tahallaan Cotswoldsiin voit kuitenkin piipahtaa heidän sivuillaan http://www.cotswolds-antiques-art.com/ .
Valitettavasti heidän sivunsa ei tee oikeutta heidän silmiä hivelevälle liikkeellen josta oli artikkeli saksalaisessa Country lehdessä vuosi sitten." Mä haluan Cotswoldsiin - siellä voi mennä piknikille upeisiin puistoihin ja bambit juoksee eestaas kun syöt pekonileipiä ja juot teetä vanhojen tammien alla "

PS Ulrike Ayn ( linkit ) upeat huovutustyöt saavat tällaisen huovutustuupelon huokailemaan ihastuksesta.

Laughing Hens ( linkit ) sivuilta löytyy upeita neulekirjoja ja "patternsista" neuleita joita ei olisi itse tullut ajatelleeksikaan- aion yrittää sitä yhtä mustaa Rowansin ponchoa sillä eikö poncho kuulu neulojan vaatekaappiin niinkuin munavoi karjalanpiirakan päälle.

KIITOKSET

Haluan lämpimästi kiittää poikaani Ciarania - ilman hänen apuaan nämä sivut olisivat jääneet pelkäksi aikomukseksi. Hänellä on myös omat hienot kotisivut jotka löytyvät nimellä MediaGoesRandom tämän sivun linkeistä.

Kiitän myös äitiäni joka opetti minulle - kun olin päässyt yli niistä turkooseista lapasista-kaiken minkä neulomisesta tarvitsee tietää ja mummoani jonka luona sain viettää Hangossa lapsuuden kesiä niitä jolloin aurinko aina paistoi. Itse olen kuvassa keskellä.
Haluan erityisesti kiittää meille tänä vuonna muuttaneita
kissoja Astonia joka saapui kesäkuussa Inkoosta ja
Stellaa joka on syntynyt Haminassa ja muutti syyskuussa.
Tytsyt on iki-ihania eikä voi tietää miten ilman heitä on yleensäkään pärjännyt.

OIKEIN HYVÄÄ ja TÄHTIKIRKASTA Uutta Vuotta 2006 teille Kaikille !

2 Comments:

Blogger Susanna said...

Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle! Tuo olikin hyvä idea, ostaa helmiä kirppiksiltä :D

11:21 PM  
Blogger Sari said...

Ihania kisuleita! Ja hienoja kirppiskierrätyksiä!

4:50 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

website hit counters
free web counters